Най -големите модни тенденции, които трябва да знаете за 2022 г., от „обличането на богинята“ до завръщането на bodycon

suits

Курортните колекции са кратък поглед през следващата година, точно сега

Първите разкрития за това, което ще носим през 2022 г., спаднаха и е подценяване да се каже, че сме развълнувани. На мода календар е леко объркан напоследък (благодарение panny-D), но юни, е когато дизайнери споделят курорт, круиз или предварително Пролет колекции .

Не толкова разплискани, колкото традиционните модни подиуми през февруари и септември , колекциите на курортите са пълни с наистина полезни инвестиционни парчета, които ще бъдат наистина валидни покупки за вашия гардероб. Първоначално тези колекции – които се продават през ноември и остават в продажба до следващия юни – бяха предназначени за свръхбогатите, които да носят по време на зимните си слънчеви празници (следователно „курорт“ или „круиз“), но сега те са практичен начин да получите корекция за следващия сезон, точно сега. И в този момент в увеселителен парк на короната всички ние търсим напред.

В съответствие с настроението, че предписателните тенденции са приключили, има добро разпръскване на перманентните тенденции в колекциите, което означава, че можете да направите някои устойчиви избори, когато пазарувате (това е нашият вид консуматорство.)

И така, какви са основните настроения, които сме забелязали в колекциите на курорта 2022?body-con

1: Конзола на тялото

Мислехте, че емблематичните рокли на бинтовете на Херве Леже и стегнатият, къс силует на деветдесетте години са изчезнали завинаги? Както всички модни класики, те са узрели за възраждане. Най -смелата тенденция на курорта продължава лятното настроение за секси обличане . Съзнателните за тялото кройки, които прелистват във вашата форма, са в сочни цветове, с изрязани детайли или детайли, идеални за излизане.
Забелязан в David Koma, Balmain и Versacedenim

2: Дизайнерски деним

Друга тенденция с усещането за връщане назад, по добър начин, е възраждането на деним, който се появява на всичко – не само на дънките. Умните рокли, костюми, поли и якета получават истинско синьо отношение. А какво ще кажете за вашите дънки ? За курорта водещият силует е с широки крака, с висока талия и прелистване на пода. Те са радостен контраст с нашите заключени шезлонги и анцузи .
Забелязан в Alberta Ferretti, Carolina Herrera и Chloefringe

3: Ресни ползи

Най -добрите тенденции са добавянето на причудлив нов детайл в тоалета ви, без да се налага да превключвате целия си гардероб. За курорта, ресни е това нещо. Добавете тапицерия към пола, рокли или ръкав и почувствайте размахването на материята физически да повдигне настроението ви – модата винаги трябва да е забавна!
Забелязан в Chloe, Dior и Chanelgrecian-draping

4: Обличане на богиня

Понякога тенденциите са бавно развитие … изместване на всеки сезон … и понякога идва пълна крива и нарушава статуквото. Не можете да стигнете по -далеч от анцуг от божествена рокля от шифон, пълна с гръцки вдъхновени драпировки (буквално, в Dior, те направиха шоуто си на стадион Panathenaic в Атина.)
Забелязано в Dior, Alberta Ferretti и Huishan Zhangshoulders

5: Удебелено рамо

Забелязахме супер големи яки в курортните колекции, но фокусът на обличането в горната част се премества, към вашите рамене. Независимо дали елегантна извивка, сладък бутер или изявление на научнофантастичен костюм, добавянето на смел детайл на рамото към всяко облекло ще добави незабавна актуализация на визията ви.
Забелязан в Louis Vuitton, Chanel и Philosophy di Lorenzo Serafinisports

6: Ден на спорта

Дизайнерите са достатъчно интелигентни, за да знаят, че някои от нас ще трябва да предприемат бебешки стъпки, за да ни отдалечат от зависимостта ни от атлетизъм. И така включването на бомбардировачи, панталони с анцуг, качулки, пухери и шнурове беше очакван елемент от шоуто на курорта. Но това не са вашите обикновени сиви мергери. Все по -смели цветове, лозунги и неонови тонове са изпръсквани върху класически атлетични силуети заедно с дизайнерски обучители, за да се лигавят.
Забелязан в Dior, Philosophy di Lorenzo Serafini и Versacesuits

7: Подхожда ви

В свят, където WFH е новото нормално, бихте си помислили, че костюмите за панталони бавно ще остареят. Но отсъствието накара сърцето да стане все по -добро и шиенето е ключов уличен стил на посетителите на последните изложения на IRL. За курорта костюмът на панталона е по -строг или по -къс. Цветовете са по -странни, а детайлите по -изненадващи. Това са костюми за носене с обувки и тениска, а не на токчета и куфарче.
Забелязан в Alberta Ferretti, Lanvin и Nina Ricci

Поне сме готови за 2022 г. в модно отношение … Давай!

studiobg