Това са областите на вашата вулва, които трябва да знаете за поразителни оргазми

поразителни оргазми

Някой друг да се е чувствал сякаш се разхожда в тъмното – съвсем буквално – когато става въпрос за сексуалното им пробуждане ?

Като нация сме доста неудобни да говорим за секс, което може би не е било подпомогнато от мъчителните секс уроци или PSHE часове, които имахме в училище – ако изобщо ги имахме.

Лично аз не си спомням да съм научил за анатомия или съгласие. Само си спомням как момчетата отзад избухнаха в нервен смях, когато се спомена думата „ вагина “. Нашият убит учител по английски тракаше по ППИ и презервативи, докато се взираше в пода и това беше всичко.

Не е изненадващо, че 75% от жените, които са получили секс, смятат, че това не ги е подготвило да разберат собственото си удоволствие, според проучване на марката за секс технологии Smile Makers .

Друго проучване на YouGov установи, че шест от десет мъже не могат да идентифицират правилно вагината по диаграма на женските гениталии и – преди да се засмеете – почти половината от жените (45%) също не могат. Аукс.

Когато са попитани, 43% от мъжете смятат, че жените пикаят от същата дупка, от която те кървят, като смятат, че жените трябва да премахнат тампона си, за да уринират. И половината от жените не знаят разликата между вулвата и вагината си, според проучване на The Eve Appeal .

Нищо от това не носи добри новини за сексуално удовлетворение. Затова помолихме Сесил Гасно, директор на марката в Smile Makers, да разшири областите на вулвата, с които трябва да се запознаем по -добре за някои сериозни OMG оргазми .

Вулва

„Вулвата е външната част на гениталиите и често погрешно се нарича вагината“, казва Сесил. Самата вагина (повече за това по -долу) е само една част от анатомията на вулвата. Вулвата включва също устните, заобикалящи вагината (малките срамни устни и големите срамни устни), клитора и уретрата (или дупчицата).

Вагината

Вагината всъщност е вътрешната част между вулвата и шийката на матката. Това е еластичен орган, който се разтяга. Чувствителността на вагината варира. Входът е много чувствителен, докато горната част е по -малко, поради което можете да имате поставена чаша или тампон и не го усещам „, казва Сесил. „Долната вагина съдържа 90% от нервните окончания на влагалището и си заслужава вниманието ни. Тя може да бъде стимулирана чрез извиване около входа.“

Клитор

„Клиторът (открит в горната част на вулвата) е еректилен орган с вътрешна структура, която се обвива около влагалището. Той се напълва с кръв при сексуална възбуда и става изправен (ако това звучи познато, това е защото пенисът идва от същите ембрионални клетки и се развива малко по -различно под въздействието на хормони) „, обяснява Сесил. „Главичката на клитора, който е видимото възелче на вулвата, е най -чувствителната част, тъй като много от 8000 нервни окончания на клитора всъщност се намират там. Ето защо той играе ключова роля в стимулирането на клитора.“

„Анатомията на клитора варира точно като на пениса. Главичката може да бъде повече или по -малко изложена в зависимост от това как валът я покрива. Някои клитори са по -прибрани под капака. Други са по -изложени. Това води до вариации в чувствителността . Хората с прибрани клитори може да се затруднят да се стимулират и да се чудят дали нещо не е наред с тях. Нищо не е наред с тях; главичката на клитора им просто се нуждае от малко помощ, за да получи достъп „, казва Сесил. „Можете да изложите главите на клитора, като издърпате срамните устни, така че и валът да се издърпа нагоре. Главичката след това ще бъде изложена или частично изложена и след това може да бъде стимулирана ръчно, чрез орален секс или с играчка. За прибрани клитори , вибраторите всъщност са много добър вариант, тъй като интензитетът може да се модулира, докато успее да стимулира клитора.

За сексуална стимулация „опитайте вибратор с куршуми. Нанесете клиторалния вибратор върху вулвата и изследвайте различни позиции и ъгли върху и около клитора. С играчка за засмукване като използвайте ръка, за да преместите качулката, за да изложите главичката и запечатайте устата на смукателната играчка около нея. Регулирайте интензивността, така че да съответства на вашата чувствителност „, препоръчва Сесил.

„Изложените клитори са по -склонни да реагират лесно чрез директно докосване или триене. Дори и по -разсеяна стимулация като цялата длан на ръката или гърченето на възглавница може да се почувства удовлетворяваща. Те могат да бъдат стимулирани и с вибратори“, казва Сесил. „Опитайте да приложите клиторален вибратор директно върху клитора. Можете също така да изследвате с помощта на вибратор на вулвата, който осигурява по -дифузен тип стимулация, включително върху срамните устни. С помощта на стимулатор на пулсация на въздуха, като Поета, поставете отвора на устата около главите на клитора и свалете играчката върху вулвата, за да създадете уплътнение върху срамните устни. Изложените клитори са склонни да бъдат по -чувствителни, затова започнете с най -ниската интензивност и я коригирайте, ако е необходимо. „

Г точка

„Ерогенната област, често наричана G-точка, е мястото, където предната стена на вагината влиза в контакт с вътрешната структура на клитора. Луковиците могат да бъдат стимулирани през предната стена на вагината през G-точката, или G-зоната, за да бъде по-точна. Тази стимулация може да се извърши с пръсти във влагалището, като се направи прииждащо движение и може да бъде подобрена чрез масажиране на главичката едновременно. Вибратор с G-точка с кръгла глава или двойна стимулация вибратор може да се използва и за такъв вид стимулация „, казва Сесил. „Тук също може да се намери уретралната гъба, която съдържа Скенените жлези. Жлезите са малко като простатата и когато се стимулират, те могат да еякулират вискозен и бял секрет, чийто състав има сходства с мъжкия еякулат. Освен това, 

studiobg